Kategorie receptů
- Autor: majcky
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 3.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Tvaroh polotučný průměr | 230 |
Vejce celá průměr | 55 |
Bramborové knedlíky v prášku (hotové) | 150 |
Máslo čerstvé | 150 |
Dochucovadla:
sul
Energetická hodnota celkem: 6881 kJ
Bílkoviny (g): 41,
Tuky (g): 138,
Sacharidy (g): 58,
SAFA (g): 91,
Cukry (g): 12,
Vláknina (g): 4,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 2294 kJ
Bílkoviny (g): 13.7, Tuky (g): 46, Sacharidy (g): 19.3, SAFA (g): 30.3, Cukry (g): 4, Vláknina (g): 1.3, Sůl (g): 0.7
Postup přípravy
5 stredných zemiakov ocistit a nastruhat na jemnom struhadle, pridajt jedno vajce, sol a celozrnnu psenicnu muku. Vypracovat na cesto a do vriacej vody "hadzat" halusky. Po zovreti scedit a preplachnut vodou. 230g tvarohu pridat do uvarenych halusiek a poriadne premiesat aj so smazenym malsom.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.